Jeg jobber som personlig trener, og holder de fleste timene mine på Mudo gym og kampsport på Tiller, men jeg gjennomfører også økter utendørs dersom kundene har et ønske om dette.

En personlig trener (PT) skal hjelpe deg nærmere dine mål, tilrettelegge og tilpasse trening og veilede deg til riktig teknikk i ulike øvelser.

Hvorfor velge meg som din personlige trener?

Som PT er jeg opptatt av å utføre øvelsene med rett teknikk, og jeg er ganske streng. Jeg er likevel veldig klar over at ikke alle øvelser passer for alle mennesker og kropper, men med en stor øvelsesbank så finner vi sammen løsninger og varianter av øvelser som gjør det mulig å gjennomføre en riktig og smertefri øvelse. Jeg har erfaring fra ulike idretter, og har selv trent på treningssenter i 10 år. Min bakgrunn som fysioterapeut gir meg en god forståelse av menneskekroppen, og jeg er opptatt av å jobbe rundt og ta hensyn til smerter eller problemer.

Et fokus for meg er at du  skal sette konkrete mål for timene vi skal ha sammen. Et godt mål må være spesifikt, målbart, realistisk, oppnåelig, og helst tidsbegrenset. Mål kan være store og langsiktige, og da er det viktig å også sette seg delmål som skal nås underveis. På den måten er det lettere å holde motivasjonen oppe og faktisk legge merke til sin egen fremgang. andre mål er kanskje mindre, men det betyr ikke at de ikke er viktige eller gode.

Jeg er ikke redd for å pushe deg eller utfordre deg!

Hvem kan ha nytte av personlig trener?

Trening med en personlig trener kan være nyttig for deg som er helt fersk når det kommer til trening og treningssenter. Det kan være nyttig for deg som vil lære nye øvelser, eller få sjekket og korrigert teknikken din. Det kan være nyttig for deg som er vant til å trene mye, men vil ha hjelp til å nå nye mål. Det hjelper å ha en avtale med noen som motivasjon for å komme seg på trening, så dersom du er i kategorien “vi som trenger et dytt” er selvfølgelig PT timer nyttig for deg!

PRISER:

1 time (60 min): 600 kr

10 timer: 5000 kr

 

 

ta kontakt på mail: tirill@toppsjiktet.no eller på telefon (samtale/SMS): 41642706 dersom du ønsker å vite mer eller gjøre en avtale.