Jeg jobber som personlig trener, og holder de fleste timene mine på Mudo gym og kampsport på Tiller, men jeg gjennomfører også økter utendørs dersom kundene har et ønske om dette.

En personlig trener (PT) skal hjelpe deg nærmere dine mål, tilrettelegge og tilpasse trening og veilede deg til riktig teknikk i ulike øvelser.

Hvorfor velge meg som din personlige trener?

Som PT er jeg opptatt av å utføre øvelsene med rett teknikk, og jeg er ganske streng. Jeg er likevel veldig klar over at ikke alle øvelser passer for alle mennesker og kropper, men med en stor øvelsesbank så finner vi sammen løsninger og varianter av øvelser som gjør det mulig å gjennomføre en riktig og smertefri øvelse. Jeg har erfaring fra ulike idretter, og har selv trent på treningssenter i 9 år. Min bakgrunn som fysioterapeut gir meg en god forståelse av menneskekroppen, og jeg er opptatt av å jobbe rundt og ta hensyn til smerter eller problemer.

Jeg er også opptatt av at du og vi skal sette konkrete mål for timene vi skal ha sammen. Et godt mål må være spesifikt, målbart, realistisk, målbart, og helst tidsbegrenset. Noen mål kan være store og langsiktige, og da er det viktig å også sette seg delmål som skal nås underveis. På den måten er det lettere å holde motivasjonen oppe og faktisk legge merke til sin egen fremgang.

Jeg er ikke redd for å pushe deg eller utfordre deg!

Hvem kan ha nytte av personlig trener?

Trening med en personlig trener kan være nyttig for deg som er helt fersk når det kommer til trening og treningssenter. Det kan være nyttig for deg som vil lære nye øvelser, eller få sjekket og korrigert teknikken din. Det kan være nyttig for deg som er vant til å trene mye, men vil ha hjelp til å nå nye mål.

PRISER:

1 time (60 min): 600 kr

10 timer: 5000 kr

TILBUD T.O.M 20 DESEMBER 2017:
2 timer kr 900 (spar 300 kr)
5 timer kr 2000 ( spar 1000 kr)
10 timer kr 4000 (spar 2000 kr)

* Timen må bestilles og betales før 20. desember 2017
* Timene må startes på innen 31. januar 2018

 

ta kontakt på mail: tirill@toppsjiktet.no eller på telefon (samtale/SMS): 41642706 dersom du ønsker å vite mer eller gjøre en avtale.