Toppsjiktet fysioterapi holder til på Mudo Gym på Tiller: Vestre rosten 83.

Kollektivt fra sentrum: Ta buss 4, 6, 9, 11, 46 eller 47 til Tonstadkrysset (tar ca 12 min), deretter er det ca 5 minutter å gå opp til klinikken.

Om klinikken

Toppsjiktet fysioterapi er en helprivat fysioterapiklinikk. Det vil si at vi ikke har avtale med HELFO. Vi har likevel gode rabatter til flere idrettslag og avtale med mange forsikringsselskap. Toppsjiktet fysioterapi er for deg som trenger hjelp på veien for å bli et hakk bedre ved å ha en kropp som fungerer optimalt. Det vil si, både de som ligger i toppsjiktet i sin idrett, og alle andre som vil nå sitt toppsjikte. Enten om det er i en idrett, på jobben eller i hverdagen generelt.

Toppsjiktet fysioterapi vil gi den individuelle pasienten en behandling som ligger helt i toppsjiktet – med andre ord; den beste mulige behandlingen tilpasset hver enkelt pasient. Toppsjiktet ditt skal nås ved tilrettelagte øvelser, tett oppfølging og skreddersydd behandling. Jeg ønsker å hjelpe deg med dine plager, samt gi deg verktøy så du kan hjelpe deg selv.

Hos meg får du time raskt, og jeg er tilgjengelig både på dagtid og på kvelden.

 

Jenta bak Toppsjiktet, Tirill Moseng.

Jeg har utdanningen min fra Saxion university of applied science i Enschede, Nederland. I tillegg har jeg videreutdanning innen ortopedic medisin (OMI). Jeg har også kurs i smertebehandling med nåler og kinesioteiping. Jeg har erfaring fra flere private klinikker, samt sykehus og idrettslag.