25Aug
By: admin On: August 25, 2016 In: Uncategorised Comments: 0

Velkommen til Toppsjiktet fysioterapi! Ny klinikk på Tiller

Jeg er så heldig å få leie lokaler på Mudo kampsport og trening i Trondheim, og her skal jeg tilby deg fysioterapibehandling helt i toppsjiktet – altså, the best there is! I tillegg vil jeg også jobbe som personlig trener på Mudo Trondheim.

Jeg fullførte min utdannelse, som jeg har tatt i Nederland, i juni 2016. Offensivt å starte egen fysioterapiklinikk rett etter studie tenker kanskje du, og der skal jeg si meg helt enig! Men det er nettopp det jeg vil være, jeg vil være PÅ! Stå på for å gi mine pasienter den beste behandlingen jeg kan. Jeg vil ikke sende deg alene ut i treningssalen, jeg blir med! Jeg vil ikke haste meg gjennom undersøkelser og sykehistorie, jeg skal lytte og lete! Jeg vil ikke gjennomføre passive behandlingsmetoder som feks. varmepakke – jeg gjør jobben selv!

Jeg er en usedvanlig positiv og blid jente som er fascinert av kroppen og som elsker å hjelpe andre mot sine mål, med en kropp og et sinn som de opplever fungerer på et godt nivå.

Toppsjiktet fysioterapiklinikk har tilgang på alle treningfasilitetene på Mudo, det vil si at mulighetene i et behandlingsforløp er mange! Behandlingsrommet er på ca 12 kvadrat og jeg disponerer dette hver dag fra tidlig morgenen til kvelden.

Bloggen, som er en del av hjemmesiden, skal brukes til å dele innlegg med dere om ulike plager, behandling av dette, hjemmeøvelser, forskning og det dere har lyst til å lese om! (så kom gjerne med innspill).

 

Trenger du fysikalsk behandling? Ta kontakt via kontaktskjemaet på “kontakt siden”, via “bestill time online” eller på tlf (melding og samtale): 41642706

Trackback URL: http://toppsjiktet.no/2016/08/25/ny-fysioterapiklinikk-i-trondheim/trackback/